Karcsúsodj éhezés nélkül!

Fordított ozmózisos (RO) víztisztító berendezés

Miért használjunk víztisztítót?

Mint  említettük, szervezetünk egészséges működéséhez az szükséges, hogy kellő mennyiségű tiszta vizet fogyasszunk. Erre igazán egy-két ásványvíz kivételével a fordított ozmózisos (RO) víztisztítóval kezelt víz alkalmas. Van egyébkét még két érvünk a víztisztító használata mellett.

1. A környezetszennyezés csökkentése
2. A költségeink csökkentése

1. Az óceánok felszínén Észak-Amerika méretű műanyag szemét kontinensek úsznak.

A milliárdnyi palack jéghegynyi vastagságú, óriási úszó szigeteket képez, mert 150 év kell egy átlagos flakon lebomlásához. Ez a helyzet mindössze 1-2 évtized alatt alakult ki. Mi lesz a következő években, évtizedekben...? Tehát a műanyag palackok durván környezetszennyezőek. Emellett folyamatosan rákkeltő méreganyagok oldódnak ki a PET palackok falából, amit megiszunk. Erről persze nem szólnak az ásványvíz reklámok.

2. A költségeink csökkentése

Rengeteg pénzt kidobsz az ablakon (és rengeteget cipekedsz).
Egy gyors számítás, hogy milyen költséges az ásványvíz fogyasztás: egy átlagos 3 tagú család 5 év alatt 360.000 Ft-ot költ csak ásványvízre! Ebből elmehetnétek a tengerpartra nyaralni, vagy befektethetnéd, hogy ne kelljen izgulnod nyugdíjas korodra.
Az alábbi víztisztítóval akár 4 Ft / liter áron ihatod a vizet, és százezreket megspórolhatsz.

Ez egy alulbecsült számítás olcsó árkategóriájú ásványvízzel számolva. Szó szerint százezreket, milliókat spórolsz meg víztisztítóval az évek alatt, az egészségvédelem és a környezetvédelem felbecsülhetetlen erkölcsi értékéről nem is szólva..

Nehéz szavakkal visszaadni azt az életminőség változást, azt az egészségi változást, és azt a szemléleti változást, valamint azt a változást, ami a gondolatvilágomban ment végbe, pusztán azért, mert elkezdtem VALÓDI TISZTA vizet inni. Az íze pedig csodálatos!

Fordított ozmózisos (RO) víztisztító berendezés

Water Filter RO 102-A
A RO 102-A berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül (!!!) biztosít prémium vízminőséget. Képes a vízből eltávolítani a szilárd anyagok 95%-át, a szerves anyagok valamint a baktériumok 99%-át.
A világon a leghatékonyabban vízszűrést a fordított ozmózis (Reverse Osmosis - RO) elven működő készülékek végzik. Ezt használják az űrhajósok is az
űrben, akik akár a saját vizeletükből készítenek tiszta, friss ivóvizet ezzel a tökéletes eljárással! Az ilyen minőségű víztisztító készüléket sok más cég akár 300.000 Ft-ért kínálja...

 

A Water Filter RO 102-A víztisztító ára:

A Water Filter RO 102-A víztisztítót (OTH engedéllyes), a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron), vagy Biocom tagként (tagi áron) lehet megvásárolni.

A termék fogyasztói ára: kb. 75 000 Ft

A termék ára regisztrált Biocom tagként: kb. 57000 Ft

Extra nyomáspumpával ellátott, fordított ozmózis (RO) víztisztító készülék (alacsonyabb hálózati víznyomás esetén) Water Filter RO-102

A RO-102 készülék ugyanazt tudja, mint a RO 102-A, csak ez egy nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot. Tanyákon, lakótelepi épületek felső szintjein stb. érdemes ilyet beszerelni, hogy folyamatosan legyen tisztított vizetek.

A Water Filter RO 102 víztisztítót a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron) vagy Biocom tagként (tagi áron) lehet megvásárolni.

A termék fogyasztói ára: 98 700 Ft

A termék ára regisztrált Biocom tagként: 76000 Ft

Víztisztító használata különösen ajánlott:
- ahol gyerekek vannak
- ahol allergiás, rákos beteg, szív és érrendszeri problémákkal küzdő, vagy idős ember van a családban
 -az arzénveszélyes településeken
- ha kisbabát szeretnétek
- ha vagytok olyan igényesek és modern gondolkozásúak, hogy időben foglalkoztok az      
  egészségmegőrzéssel, a megelőzéssel
- ha meditáltok, ugyanis sokkal tisztábbak lesznek a gondolataitok.

 

További termékek és információ  itt>>>

 

Ha kérdésed van , keress meg!

A regisztrációhoz kérd segítségünket!
A regisztrációhoz szponzori kódra lesz szükséged. 
telefonálj és megadjuk,
vagy írj emailt és elküldjük.


alga@csodaalga.hu
+36209673895