Karcsúsodj éhezés nélkül!

Dolgozz velünk

Dolgozz velünk!
Biztonságos, tisztességes, bevált pénzkereset.

Eszedbe jutott-e valaha...?

- Mi történik, ha holnap jön egy váratlan betegség, vagy baleset, és három évig nem tudsz dolgozni? Van rá terved, hogyan fogod ellátni magad és a családod a következő években?

- Tudod már, miből fogsz élni nyugdíjas éveidben? Van rá terved, honnan lesz minimum havonta 200-300-400-500 ezer forintod, hogy megélj: legyen pénzed minőségi élelmiszerre, a rezsire, az egészségügyi kiadásokra, vagy váratlan eseményekre...?

- Hallottad a felmérést, hogy egy gyerek felnevelése átlagosan 18 millió forintba kerül? Van rá terved, hogy miből fogod felnevelni a gyerekeidet?

- Mi van akkor, ha a tovább mélyül a gazdasági válságnak nevezett gazdaság átalakulás, és elveszíted a céged, a vagyonod? Van B-terved?

Miért dolgozz velünk?

1.) Mert itt te döntöd el, hogy mennyi pénzt viszel haza havonta:

 • Kiegészítheted a keresetedet 30-50 ezer forinttal, amivel megkönnyíted a túlélésed.
 • Meg tudod duplázni a mostani fizetésed 6 hónapon belül, hogy ne kelljen halálra izgulnod a számláid miatt, hanem nyugodtan alhass minden éjjel.
 • Európai színvonalú jövedelmet vihetsz haza minden hónapban, hogy anyagi biztonságban legyél, ha bármilyen vész beütne, vagy hogy végre felmondhass a hülye munkahelyeden; hogy emberhez méltó színvonalú életet élhess, legyen időd a családodra, vagy a hobbidra.
 • Anyagi függetlenséget teremthetsz magadnak 3-7 éven belül, hogy nyugodt életed lehessen, és azt tehess, amit akarsz, és azzal foglalkozz, amivel akarsz, anélkül, hogy a pénz miatt kellene aggódnod.
 • Már a munkád első napján pénzt kereshetsz.
 • A jelenlegi munkád, állásod mellett is el tudsz kezdeni dolgozni, mert nálunk az idődet te osztod be, nem a főnököd. Sőt, itt nincs főnököd...

2.) A cég tulajdonosi köre több mint 20 éve tartja fenn a működő és virágzó vállalkozását, és 100%-ban támogat a munkád során. Nem kell szégyellned, hol dolgozol, sőt, büszkén vállalhatod ezt a nemzetközi piacon is jelen lévő, stabil működésű céget, akit nem tört meg a "válság", hanem folyamatosan fejlődik.

3.) Komoly szakmai és anyagi előrelépésre van lehetőséged - ehhez csupán kitartó munkára és tanulásra van szükség a részedről. Itt mindenki örül a sikerednek, ellentétben a munkahelyeddel, vagy a vállalkozói szférával.

4.) A cég a két legdinamikusabban növekvő piacon van jelen: a wellness és az internetes értékesítés piacán.

5.) A cég transzparens, a vezetőket személyesen megismerheted, és pontosan tudod, miért mennyi pénz jár neked, amit időben, minden hónap elején, pontosan megkapsz.

6.) A cégautó programmal már középvezetői szinten is céges autót vezethetsz.

7.) A cég tehermentesíti a partnereit megannyi energiarabló feladat alól, mint például raktárba járkálás, termékelosztás, pénzbeszedés, itt a cég végzi a logisztika javát, nem te.

8.) Minden egyes munkatársnak azonnal a rendelkezésére áll egy több százezer forint értékű webiroda és webshop rendszer, ahol nyomon követheti a generált forgalmát, és ahonnan az ügyfeleit kényelmesen kiszolgálhatja.

9.) Minden partnered házhoz szállítással kaphatja meg a rendelt termékeket, így az egész ország területén sikerrel dolgozhatsz.

10.) A termékeket Európa több országában forgalmazhatod a webshop segítségével.

11.) A cég a megkeresett jutalékodat hiánytalanul, időre átutalja. A cég vezetősége az elmúlt  években nagyon ügyelt rá, hogy mindig mindenki megkapja a jogos bónuszát. Ez nem egy tiszavirág-életű vállalkozás, hanem az egyik legstabilabb, legmegbízhatóbb üzleti vállalkozás Magyarországon.

12.) Csak rajtad múlik a kereseted: ha keveset dolgozol, kevesebbet keresel, ha sokat, akkor exponenciálisan növekvő bevételre teszel szert.

13.) A teljes csoportod után megkapod a jutalékot, nem csak néhány mélységből - amikor pedig vezetőkké válnak a csoportodban a munkatársaid, téged is egyre magasabb szintre emelve részesülhetsz a vezetői bónuszokból, azaz a cég teljes forgalmából kapsz fizetést!

14.) Olyan területeken látjuk el az embereket kiváló minőségű és kedvező árú, bio-, öko- minősítésű termékekkel, amelyekre még a legszűkösebb időkben is költenek:

 • egészségmegőrzés (egyre nagyobb az igény a természetes és egészséges életmódra, mert az emberek egyre inkább tapasztalják, hogy az egészség sokkal olcsóbb, mint a betegség)
 • háztartási cikkek (gazdaságos, ember- és környezetbarát termékek)
 • napi használatú kozmetikumok és szépségápolás (méreganyag mentes cikkek - a bolti forgalomban kapható árukkal szemben)
 • karcsúság, fogyás (a magyar emberek 60%-a túlsúlyos, ami egyre több betegséget okoz nekik)
  • egyéb magyar környezetvédelmi és egészségmegőrző találmányok


  15.) A termékek természetes eredetű, környezetbarát anyagokat tartalmaznak, amelyeket jó szívvel felvállalhatsz.

  16.) Együttműködő, segítőkész, tettre kész munkatársak segítenek, hogy minél sikeresebb legyél - mert nekik is ez az elemi érdekük! Egységben százszor többet elérhetünk!

  +1.) Mi a te érved, amiért jobb életre vágysz?

   

  Hívj most bővebb információért!
  +36209673895

  vagy írj emailt: az alga@csodaalga.hu email címre,

  add meg a telefonszámod visszahívunk.

   

  "Aki mindennel elégedett, s nem akarja a jót jobbra cserélni, az előbb-utóbb mindent elveszít."

  - Lev Tolsztoj, orosz író