Karcsúsodj éhezés nélkül!

Csontrendszer és izületek

A csontrendszer és izületek működése a lakosság 20-25 százalékánál okoz panaszokat. A betegség típusosan 50 éves kor után kezdődik és főleg a nőket érinti, bár ritkán már 20-30 éves korban is kezdődhet. A panaszok egy része helytelen táplálkozás, anyagcsere zavarok következménye.
Megfelelő táplálék kiegészítőkkel csökkenthetők, vagy megszüntethetők a panaszok egy része, de nagyon fontos, hogy mozogjunk, stétáljunk, tornásszunk  sokat.

Néhány táplálék kiegészítő a csontrendszerünk és izületeink támogatásához.

Gluco Plus with MSM

A glükozamin és a kondroitin-szulfát az ízületi porc építőanyagai, a porcszövet sejtközötti állományának építőkövei.
Összetevők:metil-szulfonil-metán (MSM), glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, zselatin, csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

MSM-C vitamin italpor

 Az MSM (metil-szulfonil-metán) egy szerves kén vegyület, mely jelen van minden élő szervezetben. A ként a szervezet enzimek, antitestek, kötőszövet és aminosavak létrehozására, építőanyagként hasznosítja. AC-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Elősegíti a normál kollagén képződést, ezen keresztül az erek, a porcok és a bőr normál állapotának és működésének, a csontozat és a fogak normál állapotának fenntartását. Közreműködik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.
Összetevők:L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), természetes citrom aroma, édesítőszer (szukralóz).

További termékek és információ: az Ökonet webáruházban >>
                                                  
és a Biocom webáruházban >>

 

Ha kérdésed van , keress meg!

A regisztrációhoz kérd segítségünket!
A regisztrációhoz szponzori kódra lesz szükséged. 
telefonálj és megadjuk,
vagy írj emailt és elküldjük.


alga@csodaalga.hu
+36209673895
 

Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha gyógyszereket szedsz, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyd el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.